Quality Built In

Contact: 01709 761600

Email: mail@opconstruction.co.uk

Rotherham HospiceFit out of a basement to form new offices and a convenience facility.

Client:
Consultant Architect:
Completion Date:
Value:
Rotherham Hospice
P and HS Architects
Jan 2013
£216,000

Project Description

This project involved a fit out of the basement to form offices. The work included, air conditioning, under floor heating, aluminium windows, partitions, electrical supply’s including lighting, floor finishes and decoration.

Challenges

Due to the complex nature of the partition in the hospice, very careful planning was implemented to complete the work, particularly in relation to the ground floor rooms.

A very sensitive approach was employed to minimise the impact on the patients which was rewarded with a letter of commendation from the hospice praising the company.


Download the project write up in PDF formatpdf icon


Please click on thumbnails to enlarge – When viewing images, please hover over and click the image to view next or previous.