Extension at Wath Victoria Primary School,
Wath Upon Dearne, Rotherham

Quality Built In

Extension at Wath Victoria Primary School,
Wath Upon Dearne, Rotherham

The works involved the construction of a single storey extension to form one new SEND classroom with internal sensory room.

Challenges

The works were carried out during the middle of Covid 19 and the school was still live with SEND children in class.  Separation from school and site staff was imperative to achieve safety clear zones for all parties.  Regular up-date meetings were held with the site manager and school staff.  The works were bespoke in the finishes to provide a friendly environment for the SEND children.

The works were carried out during the winter months and still completed on time and on budget, to which the school gained another very needed SEND classroom to assist the children of the local area.

Project Details

DATE

April 1, 2021

CLIENT

CYPS Capitol Project,
Rotherham Metropolitan Borough Council

ARCHITECT

Rotherham Metropolitan Borough Council

VALUE

£190k

PROJECT TYPE

Project Gallery

Contact Us Today